Je kunt ons ook volgen op ons YouTube kanaal!

Search !

zondag 28 november 2010

leuke site ; looklet.com

Hee ,

ik heb gister een hele leuke site gevonden , misschien kennen jullie deze site al maar toch.
De site is www.looklet.com daar kan je dan je eigen account aanmaken dat gaat via een bevestigingsmailtje en is verder niet moeilijk.
 Als je dat gedaan hebt kan je looks gaan maken ; je kiest een model & een achtergrond en dan kan je beginnen met het model aan te kleden er staan heel veel verschillende kledingstukken waar je uit kan kiezen en ook accessoires.
 Als je helemaal klaar bent kan je je look opslaan op je eigen pagina , dan zie je van de look een vooraanzicht , achteraanzicht en een foto van het gezicht van dichtbij. 
Andere mensen kunnen jou looks dan ook bekijken en als ze op het hartje onder jou look klikken betekent het dat ze het leuk vinden , dus als er een hoog cijfer naast je hartje staat dan weet je dat veel mensen je look mooi vinden je kan ook zien wie door op het cijfer te klikken , je kan ook mensen volgen (net zoals bijv. op twitter) dan zie je hun nieuwste looks gelijk op je profiel. 
Doordat er veel verschillende kledingstukken zijn kan je ook hele verschillende stijlen maken bijv. ; gewoon iets wat je echt zou dragen , meer feestelijk en hele aparte dingen die je nooit zou dragen. 
Daarom is het ook heel leuk. Ik zou zeggen maak allemaal een profiel aan want het is echt heel leuk , maar wel heel verslavend. 

Hier zijn een paar looks die ik met looklet gemaakt heb (ik heb hier alleen het dichtbij en vooraanzicht gedaan anders werd het een beetje veel) ;

Hebben jullie al een looklet account ? Zo , ja ? Wat is jullie naam ? Dan kan ik jullie looks ook bekijken.

xoxo , Lisa. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten