Je kunt ons ook volgen op ons YouTube kanaal!

Search !

zondag 23 januari 2011

Review: Catrice 'Lashes to kill' mascara



Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hello diva's !
Het is werd weer hoogtijd om weer eens iets posten, dus vandaar.

Deze mascara zoals hier boven te zien is is van Catrice. Ik heb deze voor sinterklaas gekregen, en heb hem sindsdien eigenlijk iedere dag op.
Deze 'Lashes to kill' mascara belooft je wimpers langer te laten lijken en te krullen. Ook belooft het je je blik helderder te laten lijken.

De huls oogt chique doordat er niet te veel poespas op staat, en alleen de naam en het 'doel' er in een lichtere kleur opstaan. Het handvat van het borsteltje is aan de bovenkant iet wat smaller, en hierdoor heb je veel grip op het borsteltje. Doordat je veel grip kunt leggen op het handvat kun je beter mascara aanbrengen in de hoekjes.

De mascara is makkelijk aan te brengen, en brengt gelukkig niet gelijk teveel aan (dat vind ik persoonlijk echt niet fijn!). De mascara klontert heel iets, maar dat is er makkelijk uit te borstelen. De mascara liet mijn wimpers zeker langer lijken. En zie je die krul links? Het laat je wimpers een heel klein beetje krullen. Maar of je het je blik echt helderder laat lijken? Dat zie ik eerlijk gezegt niet zo goed.


En zie hier het resultaat:






Deze mascara is verkrijgbaar bij de Kruidvat en kost €3,99


Geen opmerkingen:

Een reactie posten